kovid-bolnica-krusevac

Похитајте и прионите

Топлички центар за демократију и људска права затражио је од Владе Републике Србије детаљне информације о набавкама радова на изградњи ковид болница у Београду и Крушевцу.

Позивамо Владу да овог пута буде храбра и снажна, као што је одговорна и брижна. Па да, упркос свему, изађе пред грађане са тачним подацима, колико  год им то никад не било лако.

Јер, знамо ми да су они, Влада, још увек оптерећени осећајем кривице и дуга према Топличком центру због недостављања раније тражених информација о трошковима набавке медицинске опреме намењене борби против корона вируса. Знамо да их то и тишти и мучи. Знамо и да им је од свега теже да кажу истину, такав им је кодекс. Знамо и да само они до краја знају како им је. Али, шта их кошта да покушају, можда им и успе, никад се не зна.

А можда им и добро дође као почетна вежба за полагање рачуна грађанима, које ће, у догледно време, бити веома актуелно и популарно.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Колика је стварна цена велелепности?

Сјајну вест да ће испред Храма Светог Саве бити изграђен велелепни парк прати и фантастична цена. Према најави председника Вучића, цена велелепности коју ће платити