park ispred hrama

Колика је стварна цена велелепности?

Сјајну вест да ће испред Храма Светог Саве бити изграђен велелепни парк прати и фантастична цена. Према најави председника Вучића, цена велелепности коју ће платити град Београд и Република Србија износиће 7,5 милиона евра.

Пошто је реч о цени која ће бити плаћена из буџетских средстава, а која због висине изазива сумњу, можда сасвим неоправдану, позивамо председника Вучића да је разложи на појединачне ставке и саопшти шта ће тачно колико коштати.

Ако је, и поред тога што јавна набавка за уређење парка, ако смо добро разумели, још увек није расписана, председнику већ позната крајња цена, претпостављамо  да му је познато како се до те цене и дошло, као и ко је, како и на бази чега ову цену формирао.

Верујемо да ће, уз овај мали додатни напор, председник отклонити сопствене недоречености и сумње присутне у делу јавности.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Одузети све дозволе Рио Тинту

Коалиција за надзор јавних финансија захтева од Владе Републике Србије да компанији Рио Тинто одузме све до сад издате дозволе и престане са издавањем нових

Дај Боже да су и прочитали

Коалиција за надзор јавних финансија и Транспарентност Србија добили су од Вишег јавног тужилаштва у Београду информацију да нема основа за поступање тужилаштва поводом иницијативе