aleksandar vulin

Хитно сменити Вулина

Коалиција за надзор јавних финансија позива председницу Владе Републике Србије да у складу са Законом о Влади поднесе Народној скупштини предлог за разрешење министра одбране, Александра Вулина.

Министарство одбране, на чијем је челу Александар Вулин, покренуло је 25. марта 2020. године, за време трајања ванредног стања, поступак јавне набавке „Услуга испитивања рејтинга министра“.

Носилац високе јавне функције, у овом случају министар Вулин, који у време ванредног стања води срамну политичку кампању и буџетска средства троши на тривијални политички маркетинг и мерење сопствене популарности, није достојан поверења грађана.

Онај ко, у времену у којем су једине теме животи и здравље људи, предност даје сопственом политичком рејтингу и профиту, не заслужује да проведе ни један минут на било ком јавном послу, а најмање на месту министра одбране ове земље.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Одузети све дозволе Рио Тинту

Коалиција за надзор јавних финансија захтева од Владе Републике Србије да компанији Рио Тинто одузме све до сад издате дозволе и престане са издавањем нових

Дај Боже да су и прочитали

Коалиција за надзор јавних финансија и Транспарентност Србија добили су од Вишег јавног тужилаштва у Београду информацију да нема основа за поступање тужилаштва поводом иницијативе