Хитно ухапсити Небојшу Стефановића

Да у Србији ништа не цвета као непотизам, корупција и организовани криминал, потврђује писање НИН-а са приложеним доказима о противзаконитим пословима у којима су главни актери били Небојша и Бранко Стефановић

Да ли ће околност да је тадашњи министар унутрашњих послова, а сада одбране, успео да само кроз један пословни аранжман министарства обједини у себи сва три зла која уништавају српско друштво и државу, бити аларм која ће најзад пробудити контузовано и осрамоћрно тужилаштво, знаћемо већ за пар дана.

Коалиција за надзор јавних финансија позива тужилаштво да без одлагања процесуира Небојшу Стефановића и остале одговорне у случају којим је у потпуности демонтиран правни систем Републике Србије и повезаним лицима и фирмама омогућена противзаконита зарада на штету грађана Србије.

Уколико се то не догоди, односно уколико Небојша Стефановић не буде хитно процесуиран и ухапшен, биће озваничен потпуни тријумф криминала над државом. То ће, уједно, бити и прикладан новогодишњи поклон којим ће власт даривати грађане.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

1,27

Од 100 највећих уговора у чак 79 није било никакве конкуренције, показало је ново велико истраживање Топличког центра за демократију и људска права. За само