Хитно ухапсити Небојшу Стефановића

Да у Србији ништа не цвета као непотизам, корупција и организовани криминал, потврђује писање НИН-а са приложеним доказима о противзаконитим пословима у којима су главни актери били Небојша и Бранко Стефановић

Да ли ће околност да је тадашњи министар унутрашњих послова, а сада одбране, успео да само кроз један пословни аранжман министарства обједини у себи сва три зла која уништавају српско друштво и државу, бити аларм која ће најзад пробудити контузовано и осрамоћрно тужилаштво, знаћемо већ за пар дана.

Коалиција за надзор јавних финансија позива тужилаштво да без одлагања процесуира Небојшу Стефановића и остале одговорне у случају којим је у потпуности демонтиран правни систем Републике Србије и повезаним лицима и фирмама омогућена противзаконита зарада на штету грађана Србије.

Уколико се то не догоди, односно уколико Небојша Стефановић не буде хитно процесуиран и ухапшен, биће озваничен потпуни тријумф криминала над државом. То ће, уједно, бити и прикладан новогодишњи поклон којим ће власт даривати грађане.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email