777

Велико признање за Топлички центар

Универзитет у Пенсилванији је на листу најбољих светских истраживачких организација које се баве темом транспарентности и добре управе уврстио Топлички центар за демократију и људска права. Нашли смо се на 36. позицији на свету у Global Go To Think Tank Index Report 2018, извештају који поменути универзитет објављује последњих 13 година.

Годишњи Global Go To think Tank Index рангира водеће светске истраживачке центре у различитим категоријама. Извештај је резултат панела одржаних са представницима 1.796 институција, стручњака из штампаних и електронских медија, академске заједнице, јавних и приватних донаторских институција и влада широм света.

Овим поводом, председник Топличког центра за демократију и људска права, Драган Добрашиновић је изјавио: „Ово је сјајна вест и велико признање за упоран и професионалан истраживачи и аналитички рад који траје пуних 18 година. Признање не припада само нама, већ и колегиницама и колегама из Коалиције за надзор јавних финансија и свим сарадницима и пријатељима са којима смо годинама градили нашу организацију. Признање је последица великог заједничког патриотског подухвата добронамерних, образованих и храбрих људи, који ће наставити да се боре за Србију у којој ће власт бити подређена вољи и контроли грађана и радити у њиховом најбољем интересу“.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Зашто опет, председниче, зашто?

Поводом потписивања Споразума о сарадњи између Министарства рударства и енергетике и компаније „UGT Renewables LLC“ о изградњи соларних панела на 2.000 хектара на десетак локација