vlada-logo

Топлички центар Влади: Није вам јасно шта вам тражимо!? Па све вам тражимо

Влада Републике Србије је, уместо одговора о буџетским средствима утрошеним на сузбијање пандемије изазване корона вирусом, Топличком центру за демократију и људска права упутила допис којим се тражи уређење захтева од 24.04.2020. године због тога што је прешироко постављен, односно непрецизан.

Без намере да учествујемо у поигравању и пренемагању које нам Влада Републике Србије овим дописом сугерише, принуђени смо да због јавности, која са великим нестрпљењем очекује извештај о буџетским  трошковима  намењених сузбијању пандемије, кратко одговоримо.

Даме и господо из Владе, као и обично, опет се претварате да ништа нисте разумели. Појаснићемо, ипак. Нисмо ми они који треба било шта да прецизирају и уређују, пошто је наш захтев сасвим јасан и разумљив и ученицима нижих разреда основних школа, па би, сигурни смо, требао да буде и вама. Једини који треба да буду прецизни и до последњег динара положе рачуне грађанима Србије сте ви. Према томе, не оклевајте, прионите на посао и будите брзи. Чекамо ваш извештај.

Захтев Топличког центра за демократију и људска права од 24.04.2020.
Допис Владе Републике Србије од 27.04.2020.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Колика је стварна цена велелепности?

Сјајну вест да ће испред Храма Светог Саве бити изграђен велелепни парк прати и фантастична цена. Према најави председника Вучића, цена велелепности коју ће платити

Похитајте и прионите

Топлички центар за демократију и људска права затражио је од Владе Републике Србије детаљне информације о набавкама радова на изградњи ковид болница у Београду и