karleusa-vesic

Хитно ухапсити и процесуирати Горана Весића

Након што су грађани Србије на изборима рекли своје о мафијашком СНС предузећу и поред свих притисака, уцена и претњи дали му за трећину мање гласова него на претходним изборима, време је да се и тужилаштво најзад огласи.

Топлички центар за демократију и људска права позива надлежног тужиоца да без одлагања започне са процесуирањем Горана Весића, заменика градоначелника Београда, због безочне пљачке грађана главног града приликом набавке опреме за Комуналну милицију.

Само један пљачкашки поход будућег штићеника Централног затвора коштао је грађане Београда милион евра. Колико год ово била само кап у мору СНС-овских и лично Весићевих корупционашких и криминалних активности, хитна реакција надлежних правосудних институција је неопходна.

Дрскост и безочност која је демонстрирана приликом ове разбојничке активности препоручују Горана Весића за првог високог функционера ове власити који ће бити ухапшен, процесуиран и осуђен. 

Топлички центар за демократију и људска права позива тужилаштво да хитно реагује и изражава спремност да им предочи све доказе који потврђују одговорност Горана Весића у овој корупционашкој афери.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email