tuzilastvo

Аплауз за тужилаштво

Тужилаштво за организовани криминал нас је обавестило да Александар Вучић и још две особе, ни по чему битне, нису извршиле државни удар нити било које кривично дело када су, противно Уставу Републике Србије, мимо Народне скупштине, средином марта текуће године прогласиле ванредно стање. 

Нема нам друге него да тужиоцима поверујемо. Не толико због тога што у њихову објективност и професионалност не сумњамо, колико због уверености да су пажљиво и детаљно преиспитали  последице своје одлуке. По себе, наравно. И као увек, разуме се.

Стицајем околности, добро нам је познато да нема те политичарске крпе ни крпице којој тужилаштво неће бити закрпа, ни тог  непочинства власти којем оно неће бити заштита. Јер, само тако, они који би да и даље буду то што јесу, могу бити ту где јесу. А бити то и бити ту, не урадивши притом ништа добро за своју земљу, њихова је света дужност.

Хвала им што су нас још једном на то подсетили. Идемо даље.

Кривична пријава
Обавештење Тужилаштва за организовани криминал

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Колика је стварна цена велелепности?

Сјајну вест да ће испред Храма Светог Саве бити изграђен велелепни парк прати и фантастична цена. Према најави председника Вучића, цена велелепности коју ће платити

Похитајте и прионите

Топлички центар за демократију и људска права затражио је од Владе Републике Србије детаљне информације о набавкама радова на изградњи ковид болница у Београду и